Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap!

 

Al 25 jaar werk ik, Yvonne Petri, met veel plezier als kraamverzorgende. In die jaren heb ik gewerkt voor grotere kraamcentrums, ben ik getrouwd en heb een dochter en een zoon.  

Nadat ik zelf heb gemerkt hoe belangrijk en fijn het was om rust in huis te hebben met de volledige aandacht van 1 persoon en de zo nodige begeleiding, Heb ik na de geboorte van onze dochter, in 2008, de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Hierdoor kan ik het nieuwe kraamgezin de volledige verzorging en begeleiding geven die aansluit op hun persoonlijke wensen. Zodat men zo veel mogelijk leert van het samen verzorgen van de baby en het omgaan met de nieuwe situatie met daarbij de handige tips en tricks. Door de jaren heen heb heel wat ervaring opgedaan met het geven van borstvoeding ( wat niet altijd even makkelijk is om te geven weet ik uit persoonlijke ervaring) en dit vaak tot een succes weet af te sluiten. Maar natuurlijk ook de enige ervaring heb in het geven van flessenvoeding, het verzorgen van tweelingen, prematuren en het bijstaan in het verwerken van een overleden kindje. Verder houd ik van een open en respectvolle communicatie, ga ik me gang binnen jullie gezin (ken mijn taken) heb ik geen probleem met dieren en werk ik graag in een rookvrije omgeving.

 Ik vind het belangrijk om professionele zorg te leveren, hiervoor volg ik regelmatig bijscholingscursussen en ben ik geregistreerd bij het KCKZ.

Geinteresseerd geraakt in een mooie, leerzame en ontspannen kraamtijd waarna jullie/je met volle vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan met het nieuwe gezinds leven?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!