Reactie plaatsen

Reacties

Jetske
17 dagen geleden

Dankzij Yvonne hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Ze ziet wat er nodig is en speelt goed in op de wensen van ons als gezin. Met de andere kinderen had zij fijn contact, wij voelden ons ook goed op ons gemak tijdens haar aanwezigheid. Ze is erg kundig en speelt goed in op de behoeften van ons gezin, eerst was dat wat meer zorg, later laat ze dat op subtiele en natuurlijke wijze los waardoor wij dit zelf op konden pakken.
We zouden haar zeker aanraden bij andere gezinnen :)

Cindy Ruygrok
18 dagen geleden

Yvonne is een super leuke, goede en fijne kraamverzorgster. Ze is erg deskundig, heeft veel ervaring en is een heel fijn persoon in de omgang. Ze gaat lekker haar eigen gang en staat er wanneer je haar nodig hebt. Ze heeft mij/ons ontzettend geholpen en bijgestaan, na een zware bevalling en operatie in het ziekenhuis. Ook was ze een luisterend oor en gaf ze goede adviezen. Alles was bespreekbaar en niks was te gek. Ze heeft zelfs mijn haren voor me uitgekamd, nadat ik een week in het ziekenhuis had gelegen en mijn haren niet had kunnen wassen en kammen. Dit was een hels karwei, waar ik zelf nog te zwak voor was.
Ook onze oudste dochter werd overal bij betrokken door Yvonne. Dit vonden wij ook heel fijn!
We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Yvonne!!

Lisa Endhoven
een jaar geleden

Wij hebben een heerlijke kraamweek bij Yvonne gehad. Zij heeft ons goed begeleid en veel tips gegeven. Er was een ontspannen sfeer. Yvonne geeft je ook de ruimte om eigen ideeën uit te voeren en de tijden te bepalen die zij bij ons zou zijn. In het begin hadden wij intensievere begeleiding nodig dan aan het eind van de week en deze ruimte heeft Yvonne goed benut en alles ging in onderling overleg.

Kirsten
een jaar geleden

Yvonne is een super kraamhulp ! Een hele fijne tijd gehad met Yvonne. Ze weet wat ze doet en heeft ons echt een heerlijke relaxte kraamweek gegeven en Yvonne was ook erg leuk met onze dochter/ grote zus …

Celine en Pim
2 jaar geleden

Wij hebben een hele fijne en ontspannen kraamweek gehad met Yvonne. Ze heeft ons in deze dagen veel zelfvertrouwen gegeven. Ze had veel goede tips maar geeft ook veel ruimte om dingen op je eigen manier te doen. Zo stond ze bijvoorbeeld open voor onze wens om wasbare luiers te gebruiken. Daarnaast was ze heel zorgzaam voor onze dochter, deed ze de was en veel dingen in het huishouden. Wat een luxe!

Mirjam Peters
2 jaar geleden

Na de geboorte van onze Jasper is Yvonne 10 dagen bij ons in huis geweest. Yvonne is een stille kracht. Dat betekent niet dat ze niet praat, maar dat ze heel goed de behoefte van de bevallen vrouw en de baby weet in te schatten en daarop te handelen. Het was geweldig om elke ochtend van haar mijn ontbijt op bed te krijgen en de nacht en dag door te nemen. En wat was het fijn dat ze allemaal wasjes deed, dat vond ik echt luxe. Ze heeft ook een heerlijke quiche gemaakt die er goed in ging bij alle gezinsleden. Yvonne is door haar jarenlange ervaring een echte vakvrouw, geeft goede adviezen én ze heeft gevoel voor humor! Ik zou haar zeker aanraden om bij je te komen kramen. Heel veel dank Yvonne, namens ons allemaal! Liefs, Mirjam

Rhonda
2 jaar geleden

Fijne kraamweek gehad met Yvonne, ze is erg nuchter en zegt waar het op staat. Daarnaast luistert ze naar wensen van moeder en houd daar rekening mee. Kijkt naar wat het gezin nodig heeft ipv te zeggen hoe zij vind dat het moet.

Johan en Marijke
3 jaar geleden

Hele fijne kraamweek gehad dankzij Yvonne!
Ze is heel relaxed en flexibel. Wat wel erg fijn was omdat we nog midden in de verbouwing zaten.
Ook had ze heel veel geduld met het leren van borstvoeding geven. Zou haar zeker aanraden!

Loes
3 jaar geleden

Yvonne is een aanrader,
We hebben een relaxte kraamweek gehad,yvonne kon zich goed inleven en kon je o p je gemak stellen.
Ze was positief en ook heel leuk met onze andere dochter.

Kasia & Roeland Bosman
3 jaar geleden

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Yvonne, die ons was aanbevolen door vrienden met dezelfde ervaring. We vonden Yvonne erg rustig en aanwezig en helpend waar nodig maar ook op de achtergrond wat ons de rust gaf die we nodig hadden en ook het vertrouwen om na de kraamweek alles zelf op te pakken in ons huishouden waardoor wij ons ook weer vrij voelden thuis. Soms hadden we eigenlijk niet door dat ze er was!
Ook fijn dat we, als beginnende ouders, een aantal tips kregen van Yvonne die ‘online’ niet direct te vinden waren.

Kortom een hele prettige ervaring tijdens een hele hectische tijd! :)

Rating: 5 sterren
1 stem

Nathalie Mulder

     

Het was een hele fijne kraamweek. Yvonne zorgde goed voor alle leden van het gezin. Ze is erg flexibel, nuchter en zegt waar het op staat, dat is heel prettig. Ik zou Yvonne zeker aanraden! We hebben haar erg gemist toen ze wegging.

Kraamperiode (maand/jaar)

22-06-2020

 

 

Charlotte Barhorst

Wat hebben we genoten in de kraamweek van ons 4e dochtertje!
Yvonne is rustig en beweegt mee in en om t gezin. Hele prettige ervaring! Bedankt Yvonne voor je goede zorgen
Xx Charlotte

Kraamperiode (maand/jaar)

05-05-2020

 

 

Shireen De Vries

Beoordeling :

     

Yvonne is een lieve, rustige kraamverzorgende die ervoor zorgt dat jij echt alleen maar met de kleine en jezelf bezig kunt zijn. Ze is erg geduldig en heeft veel kennis van baby’s, kersverse mama’s en borstvoeding. Dit laatste was een hele uitdaging maar ze heeft ons door dik en dun gesteund en adviezen gegeven. Yvonne is erg flexibel waardoor wij optimale zorg hebben kunnen
krijgen. Wij zijn ontzettend tevreden over de tijd dat zij bij ons is geweest en zouden haar zeker aanbevelen.

Kraamperiode (maand/jaar)

09/2018

 

 

Charlotte Schmidt

Beoordeling :

     

Yvonne heeft ons een hele fijne kraamweek bezorgd na de geboorte van onze zoon. Aangezien het ons eerste kind was hadden we nog helemaal geen ervaring met baby’s, maar na de kraamweek met Yvonne hadden we er vertrouwen in dat we het zelf ook konden! We zouden haar aan iedereen aanraden.

Kraamperiode (maand/jaar)

12/2018